De specialisten die uw onderneming gezond houden

De medische wereld is continu in beweging. Dat geldt voor de manier waarop u zorg verleent, maar ook voor de financiële kant van uw vak. Past uw accountant door al die veranderingen eigenlijk nog wel bij u?

De financieel specialisten van Otten & Kampschreur werken al meer dan 20 jaar voor ondernemers in de zorg zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. We kennen de branche als geen ander en kijken graag verder dan uw aangifte alleen. Ondernemen in de medische wereld is namelijk complexer dan ooit.

Terwijl u zich richt op waar u goed in bent, zorgen de specialisten van Otten & Kampschreur ervoor dat uw onderneming financieel gezond is en blijft. We adviseren over uw bedrijfsvoering en verdienmodellen, verzorgen benchmarks, helpen u met een goed onderbouwde financiële planning en doen uw aangifte. Maar we gaan verder....

Bij Otten & Kampschreur ondernemen we sámen met u. Met persoonlijke aandacht voor uw praktijk, up-to-date kennis over de nieuwste wet- en regelgeving en een heldere en complete aanpak tegen gunstige tarieven. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Uw ervaringen met O&K

C.F. Sluiter, huisarts: “Een collega huisarts tipte mij Otten & Kampschreur vanwege hun doortastendheid en hun ervaring met medici. Inmiddels ben ik alweer 16 jaar een zeer tevreden klant. Kenmerken van dit accountantskantoor vind ik naast doortastendheid vooral het persoonlijke contact, de kennis van mijn persoonlijke situatie, kennis van onze praktijksituatie, accuratesse en een professionele uitstraling. Otten & Kampschreur is absoluut aanbevelenswaardig.”

Margriete en Marten van der Ploeg, fysiotherapeuten: “Wij werken al jarenlang samen met accountantskantoor Otten & Kampschreur. Zij voeren voor ons de loonadministratie, maken de jaarstukken en verzorgen de belastingaangiftes. In de fysiotherapie is de loonadministratie complexer dan in andere bedrijfstakken. Ons contactpersoon Dirk van Embden verzorgt dit op een kundige wijze, is snel toegankelijk en reageert accuraat op veranderingen. Voor de jaarcijfers is Gerrit -Jan Snellenburg onze vertrouwde adviseur. Hij kenmerkt zich door zijn kennis van zaken gecombineerd met vastberadenheid. Deze eigenschappen hebben ons geholpen een ingewikkeld fiscaal juridisch vraagstuk met de belastingdienst op te lossen. Met Otten & Kampschreur hebben wij een gezond financieel klimaat ontwikkeld.”

W.J. van Leuven, Bestuurlijk Adviseur Coöperatief Medisch Specialisten Rijnstate: “Al sinds midden jaren ’90 is Otten & Kampschreur betrokken bij advies en ondersteuning van zowel individuele medisch specialisten als maatschappen en vakgroepen in ziekenhuis Rijnstate. In 2015 werd die samenwerking nog verder geïntensiveerd. In dat jaar werden namelijk de wet op de integrale bekostiging van ziekenhuizen en honoraria van medisch specialisten geïntegreerd. Dat had veel voeten in de aarde. Wilde men als medisch specialist de vrijgevestigde status behouden, dan diende men aan een aantal zakelijke en contractuele voorwaarden te voldoen en diende een juridische entiteit voor het gehele Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) opgericht te worden. De medisch specialisten van ziekenhuis Rijnstate kozen ervoor om in coöperatief verband hun medisch bedrijf verder vorm en inhoud te geven. Daar moest vervolgens één accountantskantoor voor gevonden worden. Na een selectieprocedure werd er vanuit het CMSR (Coöperatief Medish Specialisten Rijnstate) gekozen voor Otten & Kampschreur. Gemeenschappelijke kernwaarden lagen aan die keuze ten grondslag. Net als onze medisch specialisten onderscheidt Otten & Kampschreur zich door kennis en deskundigheid, enthousiasme en compassie en persoonlijke betrokkenheid en menselijke waarden en normen. Daarbij is het vooral een laagdrempelig en toegankelijk kantoor met korte lijnen. Een fijne financiële en fiscale partner, die weet wat er speelt in de medische wereld.”

Michael Müller, vrijgevestigd Psychiater: “Als arts hecht ik grote waarde aan de vertrouwensrelatie met mijn patiënten en de continuïteit van ons contact. In de loop der jaren ben ik gaan beseffen dat dit ook heel belangrijk is als het gaat om de mensen die zich met je financiën bezig houden. Daarom ben ik bij Otten & Kampschreur.”

Mary Kwakkernaat, tandarts: “Al jaren ben ik een tevreden klant bij Otten & Kampschreur. Mijn contactpersoon daar kent mijn praktijkvoering en denkt daar graag, waar nodig ongevraagd, over mee. Ook mijn (financiële) persoonlijke situatie kent hij goed. Zo helpt hij mij om de beste financiële en fiscale keuzes te maken. Wat ik ook prettig vind is de laagdrempeligheid van het kantoor en de persoonlijke benadering. Ik heb echt het gevoel dat ze naast mij staan.”

 

Otten & Kampschreur
Van Voorststraat 15
6851 LT Huissen
Telefoon: 026 325 91 19
info@ottenenkampschreur.nl