Financieel Advies

Met focus op kwaliteit

“Het gaat natuurlijk niet altijd om winst en groei. Verlies of zelfs faillissement komen ook aan de orde. Moeilijk voor de ondernemer en het raakt ons altijd.”

Financieel adviseur

Financieel advies op maat

Als ondernemer komt u voor vragen te staan als hoe houd ik mijn bedrijf gezond? Zal ik investeren of niet? En is een auto van de zaak een optie? Het is dan fijn wanneer u met iemand hierover kunt sparren. Iemand die u financieel advies op maat geeft.

Bent u op zoek naar een financieel adviseur of naar financieel advies op maat in de regio Nijmegen of Arnhem?

Maak dan kennis met Otten & Kampschreur.

Financiële planning.

U bent als ondernemer altijd bezig met de toekomst. Misschien heeft u de ambitie eerder te stoppen met werken. Of juist een overname te doen? Dan is het belangrijk een financiële planning op te stellen. Een financiële planning zorgt u ervoor dat u op een verantwoorde manier kunt werken aan uw doelen.

Naast het opstellen van een financiële planning, helpen wij u ook bij uw belastingzaken.

Bij Otten en Kampschreur luisteren we en denken we met u mee. Samen een financiële planning opstellen. Slim en zorgvuldig. Rekening houdend met verschillende scenario’s en keuzemogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Wij zijn een financieel adviesbureau met verstand van zaken.

Kom langs of maak een afspraak.

Hulp bij financiële planning (Nijmegen)
financieel advies

Een collega huisarts tipte mij Otten en Kampschreur vanwege hun doortastendheid en hun ervaring met medici. Inmiddels ben ik alweer 16 jaar een zeer tevreden klant. Kenmerken van dit accountantskantoor vind ik naast doortastendheid vooral het persoonlijke contact, de kennis van mijn persoonlijke situatie, kennis van onze praktijksituatie, accuratesse en een professionele uitstraling. Otten en Kampschreur is absoluut aanbevelenswaardig.

financieel advies

C.F. Sluiter
Huisarts

Financieel adviseurs geven advies op maat

Wat doet een financieel adviseur?

Een financieel dienstverlener geeft u inzicht in uw financiële situatie. Zodat u altijd precies weet hoe u er financieel voor staat. Het is belangrijk dat u als ondernemer vroegtijdig kunt anticiperen op de toekomst. Financieel advies op maat is dan ook onontbeerlijk zodat u tijdig weet hoe uw vermogen zo gunstig mogelijk ingezet kan worden.

Bij Otten en Kampschreur zijn wij bedreven in het geven van financieel advies op maat. Een stabiele administratieve basis staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met u stellen we een gedegen financiële planning op die passend is voor uw persoonlijke situatie.

Daarom willen wij graag weten wie u bent als ondernemer en wat uw ambities zijn. Ons financieel adviesbureau ondersteunt u terwijl u zich richt op uw onderneming. Dát is wat u mag verwachten van Otten en Kampschreur.

Financieel adviseur, wat zijn de kosten?

Bij Otten & Kampschreur gaan wij altijd eerst een vrijblijvend gesprek met u aan om in grote lijnen uw wensen helder te krijgen. Aan de hand daarvan zullen wij u de kosten voor een financieel adviseur presenteren en toelichten.

Kiest u ervoor om uw gehele financiële administratie uit handen te geven of wilt u liever dat we alleen jaarlijks een financieel advies op maat voor u schrijven, alles is mogelijk. Aan de hand van onze offerte kunt u zelf besluiten hoeveel u zich door ons laat ontzorgen.

De koffie staat altijd voor u klaar.

Wat kost een financieel adviseur?

Vragen? Neem contact met ons op.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.