Advies

Met focus op kwaliteit

“Het gaat natuurlijk niet altijd om winst en groei. Verlies of zelfs faillissement komen ook aan de orde. Moeilijk voor de ondernemer en het raakt ons altijd.”

Advies op maat

 

Het hoge woord is er ineens uit. Dochterlief neemt het familiebedrijf niet over. Ergens in uw hart wist u het al. Maar nu het zo op tafel ligt, doet het wel even pijn. Natuurlijk bent u er trots op dat ze eigenwijs haar eigen weg en carrière kiest. Die koppigheid kent u van uzelf. Maar hoe nu verder? Zijn er nog andere familieleden om de zaak over te nemen. En als niemand wil of financieel niet kan, dan maar verkopen aan een vreemde? En wat is de zaak dan waard? Of wordt het afbouwen en stoppen? En hoe moet het dan met het personeel? Als echte MKB-accountants weten we als geen ander hoe lastig een bedrijfsopvolging kan zijn. Maar we weten ook welke creatieve oplossingen er voorhanden zijn om de zaken voor u en uw familie netjes af te ronden.

We hebben klanten waarmee we aan de keukentafel zitten. En we hebben klanten in driedelig grijs. Voor de één zijn we een financiële huisarts en voor de volgende een klankbord voor nieuwe initiatieven. Dat brede klantenbestand koesteren we. Zo leren wij ook weer elke dag bij.

Vragen? Neem contact met ons op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.