Historie

De tijdlijn van Otten + Kampschreur

Meer dan 80 jaar uw belastingadviseur en accountant in Huissen.

In 1940 start de heer C.C.G. Otten vanuit huis met het adviseren van kleine bedrijven uit de buurt. Men is enthousiast en steeds meer mensen willen hun administratie uit handen geven, daarom verhuist hij al snel naar de Steijnstraat in Arnhem. Jaren later neemt hij een administratiekantoor over uit Huissen en zo wordt het administratiekantoor steeds verder uitgebreid.

In de jaren ’70 en ’80 groeide het kantoor gestaag. Zo kwam de zoon van de heer Otten in het bedrijf werken en werd er ook een vestiging geopend in Huissen. Ondertussen werken er al meer dan 10 mensen die de administratie, jaarrekeningen en belastingaangiften van diverse klanten verwerken. Op 70-jarige leeftijd trad de heer Otten uit de maatschap waarna het kantoor door Fons Otten werd voortgezet.

klanten over ons
klanten over ons

2012 v.l.n.r. Gerrit-Jan Snellenburg, Gerard Kampschreur († 2015), Herwin Peters en Wilfred Overdijk

Nieuwe partner, nieuwe naam, nieuwe plek

Begin jaren ’90 gaat de heer Otten een partnerschap aan met de heer Kampschreur, waarna het kantoor verder gaat onder de naam Otten & Kampschreur. Twee namen die hun kennis en kunde bundelden en samen onder één dak aan de Van Voorstraat 15 in Huissen samengingen.

Inmiddels is er alweer veel veranderd in de maatschap. De heren die nu in de maatschap zitten zijn de heren Wilfred Overdijk, Gerrit-Jan Snellenburg en Herwin Peters. Samen met hun team zijn zij klaar voor de toekomst. Vanaf 1 januari 2022 bestaat de maatschap uit Wilfred Overdijk en Herwin Peters.

Volledig ontzorgen van de administratie voor uw onderneming

Door het bundelen van deze jarenlange ervaring hebben we een team opgebouwd waarbij goede waarden en normen hoog in het vaandel staan. Wij nemen de administratie, jaarrekening en belastingaangifte volledig voor u uit handen en adviseren u graag op het gebied van uw financiën. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich kunt focussen op ondernemen. Wilt u uw bedrijf laten overnemen of wilt u samengaan met een andere onderneming? Laat u dan adviseren door een van onze mensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor financieel advies op maat!

Vragen? Neem contact met ons op.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.