Klanten

Medici uitgelicht

Het merendeel van onze relaties komt via-via bij ons terecht. Mensen die, op advies van een vriend of zakelijk contact, met ons eens geheel vrijblijvend willen bijpraten. Dat soort gesprekken voeren we graag. Omdat we weten hoe belangrijk een gedegen financieel advies is voor ondernemers en particulieren.

“Een collega huisarts tipte mij Otten en Kampschreur vanwege hun doortastendheid en hun ervaring met medici. Inmiddels ben ik alweer 16 jaar een zeer tevreden klant. Kenmerken van dit accountantskantoor vind ik naast doortastendheid vooral het persoonlijke contact, de kennis van mijn persoonlijke situatie, kennis van onze praktijksituatie, accuratesse en een professionele uitstraling. Otten en Kampschreur is absoluut aanbevelenswaardig.”

C.F. Sluiter (huisarts)

 

“Als arts hecht ik grote waarde aan de vertrouwensrelatie met mijn patiënten en de continuïteit van ons contact. In de loop der jaren ben ik gaan beseffen dat dit ook heel belangrijk is als het gaat om de mensen die zich met je financiën bezig houden. Daarom ben ik bij Otten en Kampschreur.”

 

Michael Müller (psychiater)

“Net als onze medisch specialisten onderscheidt Otten en Kampschreur zich door kennis en deskundigheid, enthousiasme en compassie en persoonlijke betrokkenheid en menselijke waarden en normen. Daarbij is het vooral een laagdrempelig en toegankelijk kantoor met korte lijnen. Een fijne financiële en fiscale partner, die weet wat er speelt in de medische wereld.”

W.J. van Leuven (Bestuurlijk Adviseur Coöperatief Medisch Specialisten Rijnstate)

 

Vragen? Neem contact met ons op.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.