Klanten

Het merendeel van onze relaties komt via-via bij ons terecht. Mensen die, op advies van een vriend of zakelijk contact, met ons eens geheel vrijblijvend willen bijpraten. Dat soort gesprekken voeren we graag, omdat we weten hoe belangrijk een gedegen financieel advies is voor ondernemers en particulieren.

“Bij de oprichting van De Rendtmeesters hadden we alles nog nodig van KvK-inschrijving tot het opstellen van de jaarrekening. Met Wilfred Overdijk was er meteen een klik. Hij is geen leraar die belerend met zijn vinger zwaait. Hij luistert goed naar wat je als bedrijf nodig hebt en geeft dan de juiste adviezen met respect.  Het vertrouwen was er meteen. Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent en dat maakt Otten en Kampschreur mogelijk door ons compleet te ontzorgen. Het zit in hun cultuur om voor iedereen klaar te staan en dat zie je terug in het contact met alle medewerkers.”

 

Erik Willems (partner, Rendtmeesters)

klanten over ons
klanten over ons

“Al 23 jaar werk ik met veel tevredenheid samen met Otten en Kampschreur. Zij waren de scheidsrechter waarvan ik niet wist dat ik die nodig had tijdens de bedrijfsovername van mijn ouders. Nu helpen ze ons nog steeds met de jaarcijfers en geven advies als er grote uitgaven gedaan moeten worden. Het is fijn om alles onder één dak te hebben. Ze zijn erg betrokken, professioneel en zorgen ervoor dat ze de juiste kennis voor je in huis halen. Ik zou iedereen blindelings naar dit kantoor doorverwijzen.”

Winfred Thijssen (eigenaar Oogzorgcentrum Thijssen Optiek)

 

“Voor de overname van Snel B.V. kwam ik in contact met Otten en Kampschreur. Zij hebben het volledige acquisitieproces ondersteund, waardoor de overname soepel en probleemloos verliep. Tijdens zo’n proces verwacht je een bepaalde expertise. Nu stellen zij nog steeds elk jaar onze jaarrekening op en geven advies op maat wanneer dat nodig is. Het contact is informeel en laagdrempelig; ik kan ze zo bellen!”

 

Wout Verbruggen (managing director Snel B.V.)

klanten over ons
klanten over ons

“Een collega huisarts tipte mij Otten en Kampschreur vanwege hun doortastendheid en hun ervaring met medici. Inmiddels ben ik alweer 16 jaar een zeer tevreden klant. Kenmerken van dit accountantskantoor vind ik naast doortastendheid vooral het persoonlijke contact, de kennis van mijn persoonlijke situatie, kennis van onze praktijksituatie, accuratesse en een professionele uitstraling. Otten en Kampschreur is absoluut aanbevelenswaardig.”

C.F. Sluiter (huisarts)

 

“Als arts hecht ik grote waarde aan de vertrouwensrelatie met mijn patiënten en de continuïteit van ons contact. In de loop der jaren ben ik gaan beseffen dat dit ook heel belangrijk is als het gaat om de mensen die zich met je financiën bezig houden. Daarom ben ik bij Otten en Kampschreur.”

 

Michael Müller (psychiater)

klanten over ons
klanten over ons

“Net als onze medisch specialisten onderscheidt Otten en Kampschreur zich door kennis en deskundigheid, enthousiasme en compassie en persoonlijke betrokkenheid en menselijke waarden en normen. Daarbij is het vooral een laagdrempelig en toegankelijk kantoor met korte lijnen. Een fijne financiële en fiscale partner, die weet wat er speelt in de medische wereld.”

W.J. van Leuven (Bestuurlijk Adviseur Coöperatief Medisch Specialisten Rijnstate)

 

Vragen? Neem contact met ons op.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.