Over ons

Alles over Otten en Kampschreur

Ons kantoor is te typeren als degelijk en maatschappelijk en we hebben onze focus liggen op kwaliteit. De collega’s en ons kantoor beschikken over een professioneel kritische instelling, een rechte rug en men is nauwkeurig. Kortom, goede waarden en normen staan hoog in het vaandel.

Meer dan 80 jaar uw belastingadviseur en accountant in Huissen

 

In 1940 start de heer C.C.G. Otten vanuit huis met het adviseren van kleine bedrijven uit de buurt. Men is enthousiast en steeds meer mensen willen hun administratie uit handen geven, daarom verhuist hij al snel naar de Steijnstraat in Arnhem. Jaren later neemt hij een administratiekantoor over uit Huissen en zo wordt het administratiekantoor steeds verder uitgebreid.

over ons
over ons

Ons team

 

In ons hechte team is vertrouwen belangrijk. Onze experts krijgen volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat zij ruime kennis hebben in hun vakgebied. In een zeer ontspannen sfeer maken we tijd vrij voor onze klanten en helpen wij hen met het vinden van de gewenste oplossing.

Werken bij Otten en Kampschreur

 

Werken bij Otten en Kampschreur betekent werken in een breed werkterrein met veel afwisseling. Geen interne mailtjes met allerlei instructies, maar doen op basis van kennis en expertise. Staat u graag in contact met mensen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

over ons

Otten en Kampschreur is maatschappelijk betrokken bij verschillende stichtingen en verenigingen. Wij vinden het namelijk belangrijk om een steentje bij te dragen en elkaar verder te helpen. Daarom steunen wij onder andere de volgende initiatieven:

over ons
over ons
over ons

Vragen? Neem contact met ons op.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.