Over ons

Alles over Otten en Kampschreur

Ons kantoor is te typeren als degelijk en maatschappelijk en we hebben onze focus liggen op kwaliteit. De collega’s en ons kantoor beschikken over een professioneel kritische instelling, een rechte rug en men is nauwkeurig. Kortom, goede waarden en normen staan hoog in het vaandel.

Ons team

 

In ons hechte team is vertrouwen belangrijk. Onze experts krijgen volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat zij ruime kennis hebben in hun vakgebied. In een zeer ontspannen sfeer maken we tijd vrij voor onze klanten en helpen wij hen met het vinden van de gewenste oplossing.

Werken bij Otten en Kampschreur

 

Werken bij Otten en Kampschreur betekent werken in een breed werkterrein met veel afwisseling. Geen interne mailtjes met allerlei instructies, maar doen op basis van kennis en expertise. Staat u graag in contact met mensen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Otten en Kampschreur is maatschappelijk betrokken bij verschillende stichtingen en verenigingen. Wij vinden het namelijk belangrijk om een steentje bij te dragen en elkaar verder te helpen. Daarom steunen wij onder andere de volgende initiatieven:

Vragen? Neem contact met ons op.